Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Välkommen Murat!

Vi har tagit ett snack med Murat som precis börjat att jobba hos oss.

Publicerat 15 dec. 2022

Medarbetare

Säg hej till Murat!

I februari 2022 sa vi hej då till Murat efter ungefär ett år på Bilvision. Då flyttade han ned till Karlshamn och jobbade som konsult (fullstack-utvecklare). Vad vi inte visste då var att detta hej då bara var ett ”på återseende”. I somras kom han upp till oss och var med i den Cheeseburger Open vi hade och nu är han tillbaka på kontoret.

Sedan två veckor är han tillbaks igen. Är det för att stanna denna gång?
- Omständigheterna som gjorde att jag slutade i februari har löst sig till det bästa och då kunde jag komma tillbaka till Göteborg och Bilvision. Jag har alltid trivts bra på Bilvision och det bästa är ju kollegorna. Det är en välkomnande miljö och samarbetet mellan oss alla är fantastiskt! Är det någon som behöver hjälp finns det alltid någon att fråga och tillsammans löser vi problemen.

När Murat hälsade på oss under Cheeseburger Open i somras sopade han banan med alla deltagare. Vi frågade Murat vad han skulle vilja ha för ätartävling nästa gång:
- Tankarna snurrar gällande detta… Det kanske blir en liten cliffhanger nu men jag funderar faktiskt på att inte ställa upp i nästa tävling, om det inte dyker upp någon motståndare som kan göra det lite mer spännande förstås!

Vi är alla väldigt glada att ha Murat tillbaka på kontoret – även om han vinner alla ätartävlingar!

Murat Kugic Nyanställd