Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Parkeringsbolag

Håll vägen fri framåt

För ett parkeringsbolag är det viktigt med rätt uppgifter på vem som äger fordonet vid felparkering och om registreringsnumret stämmer överens med fordonet. Det underlättar också om det finns telefonnummer för att kontakta ägaren. Hos oss får du tillgång till alla uppgifter och information som underlättar för din parkeringsverksamhet.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är för att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Du behöver endast

0 leverantör
Bilvision levererar ett komplett utbud av fordonsinformation i Norden.

Vi har integrerat våra system med fler än

402 tjänster & partners
Med våra SaaS-tjänster eller API-lösningar har du alltid den senaste informationen lättillgänglig.

Vi har levererat fordonsinformation till diverse systemstöd via integration i över

1 år
Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad våra kunder behöver.

Våra tjänster anpassade efter ditt parkeringsbolags utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Som den  ledande informationsplattformen för den svenska fordonsbranschen leverar vi alltid uppdaterad data. Vårt fokus ligger på att förenkla och automatisera dina processer i din verksamhet.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Du får tillgång till mängder av fordonsinformation och direktåtkomst till fordonsregistertjänster från Transportstyrelsen. Där kan du snabbt och enkelt göra olika informationssökningar. Vi har också utvecklat verktyg som förenklar och kvalitetssäkrar ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.