Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Generalagent

Följ enkelt upp all din försäljning

Som generalagent är det många återförsäljare att hålla koll på; hur går det för dem och vilka mertjänster är det de säljer? Vi hjälper dig att följa upp detta och presenterar det för dig på ett enkelt sätt.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Vi har sparat våra kunder

6123 h/år
Med hjälp av leveranskalendern i vår tjänst Ägarbyte 2.0 sparar du 3-5 minuter per ägarbyte du gör.

Varje månad görs det ägarbyte på

ca 138824 fordon
Alla dessa är potentiella kunder till dig. Vi kan ge dig förutsätttningar att känna till hur och när kunden byter fordon innan dina konkurrenter gör det.

Vi vet hur många köpare som köper fordon av den första kontakten

38 %
Sitt inte och vänta på kunden! Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kunden så att hen väljer dig och inte din konkurrent.

Våra tjänster anpassade efter din verksamhets utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Ägarbyte 2.0

Planera veckans ägarbyten genom att samla in data i förväg och därmed fördela ut arbetet under hela arbetsveckan.

Läs mer

Provköra

Har du koll på vilka fordon du lämnat ut och till vem? Med en kalender, avtal och historik har vi det åt dig.

Läs mer

CRM-API

När städade du ditt kundregister senast? Handen på hjärtat, gör det lite ont att tänka på GDPR? Har du koll på hur många av dina kunder som fortfarande äger den bil du sålde till dem?

Läs mer

Ägarbytesbevakning

Sitt inte och sök på en massa registreringsnummer varje dag för att se om leasingspärren eller kreditmarkeringen har försvunnit. Låt oss göra det åt dig automatiskt.

Läs mer

Vagnparksbevakning

Vilka fordon ingår i din flotta och hur mår de? Vagnparksbevkningen tar tempen och meddelar dig när något inte stämmer.

Läs mer

Autonet Bilfakta

Alla data behöver eller bör inte hämtas från Vägtrafikregistret, Autonet innehåller både mer data och färre fel.

Läs mer

Verktygslåda

Återkommande större sökningar mot Vägtrafikregistret har vi byggt verktyg för och lagt i en låda.

Läs mer

Bilvärdering

Jobbar du med en eller flera värderingstjänster? Vi samarbetar med alla seriösa bilvärderingstjänster. Därför hittar du dem i bilvision.se och du behöver då inte något eget avtal med dom.

Läs mer

Carfax

Ovärderlig information på importbilar, hämtar du rapporten via en grundfråga i bilvision.se ser du om det finns några noteringer innan du hämtar ut rapporten.

Läs mer

Bilprospekt

När du själv vill plocka fram underlag till era marknadskampanjer är Bilprospekt det enklaste verktyget att använda.

Läs mer

Försäljningsstatistik

Ner på säljarnivå ger vi dig underlaget för hur det går hos er, vem som har sålt vad, antal tecknade försäkringar, var finanseringen hamnade och hur fördelningen ser ut mellan garantibolagen?

Läs mer

Ledningsrapport

Ger er en överblick på er försäljning av fordon.

Läs mer

Marknadsanalys

Trender, konkurrentanalyser och marknadsläget. Hur ser era försäljningssiffor ut jämfört med övriga marknaden. Du filtrerar själv fram till det du vill veta.

Läs mer

Direktåtkomst

Behöver du snabbt och enkelt hämta information om fordon, ägare och förare?

Läs mer

Direktanmälan

Vill du registrera ägarbyten, inbyten, av- och påställning, göra en efterkontroll eller teckna en försäkring?

Läs mer

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Behovsanalys - Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta

2

Skicka in ansökan till Transportstyrelsen – För att bli kund behöver du ansöka om tillstånd hos Transportstyrelsen. Bilvision hanterar

3

Utbildning – När ansökan blir godkänd har vi utbildning i de tjänster och system som kräver det och sedan ”är ni good to go” eller ”får ni grönt ljus”

Rätt och relevant data

Vi levererar data som ger dig ökad kontroll, bättre insikter och djupare förståelse - allt för att förenkla och automatisera flera processer i din verksamhet.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Vi hjälper dig att snabbt och enkelt hantera ägarbyten samt att göra olika informationssökningar. Vi har utvecklat verktyg som förenklar och kvalitetssäkrar ditt dagliga arbete, samt utvecklat funktioner för statistik och uppföljning av både din försäljning och marknadens.

Vi erbjuder även skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.