Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Systemleverantör

All data du behöver.
Och lite till

Från tekniska specifikationer till prisuppgifter - det är inte alltid lätt att hitta heltäckande information om ett specifikt fordon. Det är därför vi utvecklade Sveriges ledande informationsförmedlingstjänst för fordonsbranschen. Hos oss hittar du komplett fordonsinformation, och genom API-integration till era egna system underlättar vi vardagen ännu mer.  

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Vår driftsäkerhet ligger på

> 12 %
För oss är driftsäkerhet väldigt viktigt, och våra kunder ska känna sig trygga i att vi alltid är att räkna med.

Vi har levererat fordonsinformation till diverse systemstöd via integration i över

1 år
Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad våra kunder behöver.

Du behöver endast

0 leverantör
Bilvision levererar ett komplett utbud av fordonsinformation i Norden.

Våra tjänster anpassade efter din verksamhets utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Låt oss bli er kommunikationspartner för hela Norden!

Genom Bilvision kan du snabbt och enkelt hämta nordisk fordonsinformation och få rätt information vid rätt tillfälle.
Du får tillgång till allt ifrån grundläggande fordonsinformation till detaljerade specifikationer gällande teknik, ekonomi och miljö från ett och samma ställe. Detta genom att bara söka på ett registreringsnummer.

All information du kan tänkas behöva

Behöver du ställa frågor i realtid mot Vägtrafikregistret ger vi dig all den information du kan tänkas behöva.
Vi ger er möjlighet att säkerställa att ni har rätt data i kundregistret och håller koll på alla förändringar som sker. Ett effektivt sätt för er att hålla er på rätt sida med GDPR, helt enkelt.

Vi kan även erbjuda skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.