Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

E-handel

Rätt del till rätt bil

För att uppnå maximal kundnöjdhet och minimera risken för returer är det viktigt att hitta rätt reservdel till rätt fordon. Genom endast ett registreringsnummer kan våra tjänster förse dig med detaljerad information om fordonet och vilka delar som passar. Integrera mot din webshop för att enklare presentera dina produkter för kunden via valfri kanal.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Vi har levererat fordonsinformation till diverse systemstöd via integration i över

1 år
Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad våra kunder behöver.

Vår driftsäkerhet ligger på

> 12 %
För oss är driftsäkerhet väldigt viktigt, och våra kunder ska känna sig trygga i att vi alltid är att räkna med.

Du behöver endast

0 leverantör
Bilvision levererar ett komplett utbud av fordonsinformation i Norden.

Våra tjänster anpassade efter din verksamhets utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Vi ger dig data som hjälper dig till ökad kontroll, bättre insikter och fler affärer.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Hos oss får du tillgång till mängder att fordonsinformation där det går snabbt och enkelt att göra olika informationssökningar. Vi har också utvecklat verktyg för att du ska kunna förenkla och kvalitetssäkra ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder också skräddarsydda integrationer och har samarbeten med de flesta aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS) och CRM-system.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.