Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Demonterare

Vald typ av verkstad:

tid över till annat

För att kunna hålla reda på vilka delar som har ett bra värde och stor efterfrågan krävs det antingen att någon sitter och håller sig uppdaterad hela tiden, eller så räcker det med rätt verktyg. Med hjälp av våra lösningar kan ni syssla med det ni är bäst på - att demontera.

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Förra året avregistrerades

264753 fordon
Vi har tjänster som hjälper dig med att avregistrera fordon i Vägtrafikregistret.

Vi vet hur många fordon som har varit avställda i fler än ett år

2195963
Vi hjälper dig att nå ut till dessa kunderna och för att det är dig de som tänka på när det är dags att avregistrera fordonet.

Vi har integrerat våra system med fler än

402 tjänster & partners
Tack vare att vi är integrerade med merparten av partners blir du inte låst med en leverantör utan kan välja dina partners.

Våra tjänster anpassade efter din verkstads utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Som den ledande informationsplattformen för den svenska fordonsbranschen levererar vi data som hjälper dig till ökad kontroll, bättre insikter och fler fordonsaffärer.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Hos oss går det snabbt och enkelt att göra olika informationssökningar. Förutom informationsförmedling har vi också utvecklat verktyg för att förenkla din vardag. Vi hjälper dig att kvalitetssäkra ditt dagliga arbete samtidigt som vi erbjuder dig statistik och uppföljning av hur det går för din verkstad.

Vi kan även erbjuda skräddarsydda integrationer och har samarbeten med andra aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.