Bli kund hos oss

Din vardag, affär och verklighet engagerar oss av den enkla anledningen att vi är övertygade om att vi kan göra den bättre. Genom att utveckla produkter och tjänster gör vi skillnad för våra kunder och påverkar deras vardag till det bättre. Vill du veta hur vi kan göra din vardag bättre? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Stäng

Däckverkstad

Vald typ av verkstad:

För en bättre struktur och kultur

Vi vet att det är mycket buller, tunga lyft och damm hos er. Vi vet också att det är svårt att hitta korrekt information om däck, fälg, kund och fordon.

Därför vill vi hjälpa er att få en bättre arbetsmiljö. Vi ger er de hjälpmedel som behövs för att kunna hantera tunga maskiner och personalfrågor. För maskiner kan både lagas och bytas ut - svårare är det med människor!

Bilvision i siffror

När vi frågar våra kunder vad det bästa med Bilvision är svarar de flesta att det är att våra tjänster sparar tid, är enkla att använda och ger rätt data som kan användas för ett bättre beslutsfattande. Här ser du svart på vitt vad vi kan lova dig som kund hos oss.

Varje månad flyttar

69425 personer
Att välkomna dem i ditt område kan vara det som krävs för att de ska välja dig. Vi kan ta fram vilka som flyttat in - och hjälpa dig att kontakta dem!

Vår driftsäkerhet ligger på

> 12 %
För oss är driftsäkerhet väldigt viktigt, och våra kunder ska känna sig trygga i att vi alltid är att räkna med.

Vi har integrerat våra system med fler än

402 tjänster & partners
Med våra SaaS-tjänster eller API-lösningar har du alltid den senaste informationen lättillgänglig.

Våra tjänster anpassade efter din verkstads utmaningar

Här presenterar vi ett urval av våra tjänster och lösningar anpassade för din verksamhet.
Vill du se alla våra tjänster - klicka här!

Våra kunder med deras egna ord

Vi är stolta leverantörer av fordonsdata till såväl den mindre verkstaden som till den större fordonshandlaren, dvs alla som arbetar med fordonsinformation. Här är ett urval av våra olika kunder som vi varje dag hjälper att analysera sin försäljning, hantera sin fordonspark eller hitta nya leads. Något som i slutändan bidrar till bättre beslut och fler affärer!

lätt kommer du igång

För oss är det viktigt är att göra det enkelt för dig. Därför ska det vara smidigt att bli kund hos oss. Nedanför ser du hur enkelt det är att komma igång med Bilvision.

1

Drömläge – Vi gör tillsammans en behovsanalys för att se vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med detta.

2

Avtal och tillstånd – Vi hjälper dig med att söka de tillstånd och fylla i de avtal du behöver.

3

Utbildning – När allt är klart att köra igång utbildar vi er i de tjänster ni behöver uppstart i, tills ni känner er säkra. Men vi finns här för support och repetition hela tiden.

Rätt och relevant data

Som den ledande informationsplattformen för den svenska fordonsbranschen levererar vi data som hjälper dig till ökad kontroll, bättre insikter och fler fordonsaffärer.

Kompletta och skräddarsydda lösningar

Hos oss går det snabbt och enkelt att göra olika informationssökningar. Förutom informationsförmedling har vi också utvecklat verktyg för att förenkla din vardag. Vi hjälper dig att kvalitetssäkra ditt dagliga arbete samtidigt som vi erbjuder dig statistik och uppföljning av hur det går för din verkstad.

Vi kan även erbjuda skräddarsydda integrationer och har samarbeten med andra aktörer inom fordonsbranschen som erbjuder Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringar, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Saknar du något? Hör av dig så hjälper vi dig gärna.